Geen Biobeurs in 2025

Bionext heeft besloten in 2025 geen Biobeurs te organiseren. Paulien Hoftijzer, projectleider Biobeurs, lichtte op Biojournaal toe waarom deze beslissing is genomen: “We willen als biologische sector meer naar buiten treden en daar is de Biobeurs in deze opzet niet het juiste platform voor. We hoorden tijdens het afgelopen evenement geluiden dat er behoefte is aan een nieuwe opzet. Er waren zoveel twijfels bij iedereen. En dan is het financiĆ«le risico te groot om toch aan de slag te gaan met een nieuwe editie.”

Doordat de landbouwsector grote uitdagingen kent is ontmoeting, uitwisseling van kennis, ervaringen, successen en ideeƫn meer dan ooit van belang. Uiteraard denkt De Natuurweide daarover mee. Suggesties om dit op een andere manier wel haalbaar te maken, horen wij graag van u door middel van een bericht aan De Natuurweide.